Πολιτική πωλήσεων – πληρωμών

Αγορά Προϊόντων

Το «frandeviv.gr» κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρ/κά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 6986934404 ή μέσω e-mail στο sales@frandeviv.gr

Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας από το τμήμα ηλεκτρονικών αγορών το frandeviv.gr , θα λάβετε το δεύτερο και επιβεβαιωτικό e-mail με τα προϊόντα που θα σας αποσταλούν.

Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας.

Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ’ όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mail, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση.

Ακύρωση Παραγγελίας – τροποποίηση παραγγελίας

Κάθε παραγγελία μπορεί να ακυρωθεί και να επιστραφεί το σύνολο του χρηματικού ποσού, με την προϋπόθεση ότι η παραγγελία δεν έχει ήδη παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών. Για ακύρωση παραγγελίας καλέστε 210 2929950 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

Κάθε παραγγελία μπορεί να τροποποιηθεί μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, με την προϋπόθεση ότι η παραγγελία δεν έχει ήδη παραδοθεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών.

Αποτελεσματικότερος και αμεσότερος τρόπος ακύρωσης ή τροποποίησης είναι η τηλεφωνική επικοινωνία και δευτερευόντως το e-mail, ή και τα δύο μαζί για μεγαλύτερη βεβαιότητα.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και αποσταλεί ΔΕΝ γίνεται ακύρωση παραγγελίας.

Πολιτική επιστροφών και αλλαγών προϊόντων:

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Ακολουθούμε την Ευρωπαϊκή και Ελληνική Νομοθεσία. Μόνον σαν Καταναλωτής, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης (ακύρωσης) μέσα σε δεκατέσσερις (14) ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Αυτό δεν ισχύει για προϊόντα που άπτονται σε θέματα προσωπική υγιεινής. Μετά αυτό το 14μερο «περιόδου περισυλλογής» η παραγγελία είναι ανέκκλητη. Εάν συνεπάγεται επιστροφή, θα πρέπει να γίνει μόνον μετά την συγκατάθεσή μας.

Η επιχείρηση μας ακολουθεί την Ευρωπαϊκή και την Ελληνική νομοθεσία (Νόμος 2251/1994 περί Προστασίας Καταναλωτών, οδηγία 2000/31/ΕC, οδηγία 97/7/EC, Π.Δ. 131/2003 , οδηγίες της Γ.Γ.Καταναλωτή) που διέπουν τα δικαιώματα των καταναλωτών, το e-commerce, τις εξ αποστάσεως συμβάσεις και συναλλαγές μέσω του Διαδικτύου. Σύμφωνα με αυτούς ο πελάτης έχει το δικαίωμα της υπαναχώρησης (παραιτήσεως ,να αποσυρθεί από την παραγγελία) εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία αγοράς, χωρίς ερωτήσεις.

Παρακαλούμε διαβάστε τις λεπτομέρειες κατωτέρω:

Επιστροφές ή αλλαγές προϊόντων γίνονται σύμφωνα με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις:

1) Ο πελάτης και αγοραστής επιβαρύνεται το κόστος μεταφοράς.

2) Τα προϊόντα επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση προϊόντος και συσκευασίας.

3) Δεν πρέπει να έχει ανοιχτεί η σφραγισμένη συσκευασία των προϊόντων τα οποία έρχονται εντός σφραγισμένης συσκευασίας από τον κατασκευαστή τους.

Πληρωμές

Το ηλεκτρονικό κατάστημα frandeviv.gr επιτρέπει την πληρωμή με τους κάτωθι τρόπους:

  • Μέσω πιστωτικής κάρτας
  • Μέσω χρεωστικής κάρτας
  • Με αντικαταβολή στην υπηρεσία ταχυμεταφορών.
  • Μέσω μετρητών ή με χρήση καρτών στο show room

Πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας: Το ηλεκτρονικό κατάστημα frandeviv.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες VISA, MAESTRO, MASTERCARD, AMEX, DINERS. Η επιχείρηση «ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ» αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των Προσωπικών Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι συναλλαγές που εκτελούνται με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της Εθνική Τράπεζα. Για την Εθνική Τράπεζα η ασφάλεια των συναλλαγών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα.

Σε καμία περίπτωση τα προσωπικά σας στοιχεία δεν διαβιβάζονται σε άλλο οργανισμό ή συνεργάτη της επιχείρησης «ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ» χωρίς την πρότερη συναίνεσή σας, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νομίμου οδού. Σε περιπτώσεις που επιβάλλεται από το νόμο ή βάσει δικαστικής απόφασης, η επιχείρηση «ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ» θα προβεί στη συλλογή, χρήση και αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων, τα οποία έχουν συλλεχθεί online χωρίς την πρότερη συναίνεσή σας.

Προκειμένου να διεκπεραιωθούν οι παραγγελίες μέσω πιστωτικής κάρτας, απαιτείται συλλογή των προσωπικών σας στοιχείων. Οποιοδήποτε δικαιολογητικό και έγγραφο ενδέχεται να ζητηθεί για να πιστοποιήσει και να δηλώσει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο και ελέγχεται μόνο από την Τράπεζα. Η προσκόμιση των προσωπικών δεδομένων εκ μέρους του χρήστη σημαίνει ότι συναινεί τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιηθούν από την Τράπεζα για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Σε καμία άλλη περίπτωση τα προσωπικά στοιχεία δεν διαβιβάζονται ή κοινοποιούνται χωρίς την πρότερη συναίνεση του χρήστη και εξασφαλίζονται οι προϋποθέσεις που διασφαλίζουν ότι τα προσωπικά δεδομένα δεν υφίστανται οποιαδήποτε παράνομη επεξεργασία.

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόταση ή δήλωση που σχετίζεται με αυτά τα θέματα παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Εθνική Τράπεζα. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Όλες οι τιμές στο frandeviv.gr περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Αποστολές

Το ηλεκτρονικό κατάστημα frandeviv.gr στέλνει τα προϊόντα του μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής με κόστος αποστολής:

  • Περιοχές της Αττικής 4€
  • Υπόλοιπη Ελλάδα εκτός των περιοχών Αττικής 6€

Ο χρόνος παράδοσης είναι:

  • από 1 έως 3 ημέρες για παραγγελίες εντός Αττικής
  • από 2 έως 5 ημέρες για παραγγελίες εκτός Αττικής

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΑΙΤΙΑΣ

Στην περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν γίνει παράδοση της παραγγελία σας εντός τεσσάρων (4) εργάσιμων ημερών, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με την εταιρεία μας, ώστε να διερευνηθεί ο λόγος καθυστέρησης, σε συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών.