Η έμπνευση μας πηγάζει από την αγάπη μας για τη φύση και αποτελεί την αρχή της τέχνης που αναπτύσσουμε στο εργαστήριο μας στην Αθήνα. Η τεχνική μας βασίζεται στη μικρογλυπτίκη πάνω σε κερί η οποία μας επιτρέπει να κατασκευάζουμε μοναδικά και προσεγμένα χειροποίητα κοσμήματα.

Τα κοσμήματά FRANDEVIV δεν αντικατοπτρίζουν απλώς την ομορφιά της φύσης, αλλά επιπλέον προσθέτουν μορφή και χαρακτήρα στο προσωπικό σας στυλ. Κάθε κομμάτι που δημιουργούμε είναι μοναδικό.

Το εργαστήριο μας  στοχεύει στην ποιότητα και δίνει προσοχή στη λεπτομέρεια χρησιμοποιώντας μόνο υλικά υψηλής ποιότητας όπως ασήμι 925 και ημιπολύτιμους λίθους. Με αυτόν τον τρόπο στηρίζουμε την τοπική παραγωγή , συνεργαζόμαστε με εγχώριους προμηθευτές για την αγορά πρώτων υλών, που θα χρησιμοποιηθούν και θα επεξεργαστούν από το εργαστήριο μας.

Αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους να βελτιώσουμε την τεχνική μας για να φαίνεται κάθε κόσμημα μας μοναδικό και να προσφέρουμε κομμάτια που θα μπορούν να αγαπηθούν και να σας συνοδεύουν για χρόνια.