Το Frandeviv είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργήθηκε το 2019 στην Αθήνα από την Δέσποινα και την Παρασκευή .

Η Δέσποινα είναι η designer των κοσμημάτων του Frandeviv. Οι σπουδές της στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική και η διαρκής ενασχόληση της στο χώρο του Χειροποίητου Κοσμήματος αποτελούν την βάση για την υλοποίηση αυτής της ιδέας. Ο  abstract χαρακτήρας της που τοποθετείται σε κάθε είδους κόσμημα είναι το κύριο γνώρισμα της από τον αρχικό σχεδιασμό του κοσμήματος, ως και την εκτέλεση. 

Η Παρασκευή είναι η entrepreneur του Frandeviv. Με σπουδές στο Μάρκετινγκ και τη Λογιστική βρίσκεται πίσω από το οργάνωση και την διαχείριση της επιχείρησης. Στόχος της είναι η έρευνα για την καλύτερη προώθηση των κοσμημάτων αλλά και για την προσαρμογή του εργαστηρίου στα δεδομένα της σημερινής αγοράς, ακολουθώντας όλα τα νέα trends, βασισμένα βέβαια στην ιδιαίτερη αισθητική της αρχικής ιδέας.

Το εργαστήριο στεγάζεται στην Αθήνα, και λειτουργεί και ως showroom των κοσμημάτων. Η επίσκεψή σας πραγματοποιείται  κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού ή μέσω της δικιάς σας επικοινωνίας σε όλα τα social media της επιχείρησής μας. Σκοπός του ραντεβού μας, είναι να γνωρίσετε από κοντά την συλλογή και την ποιότητα των κοσμημάτων μας.