Η έμπνευσή μας για τη δημιουργία κοσμημάτων πηγάζει από τη φύση,
που χρησιμεύει ως ατελείωτη πηγή δημιουργικότητας και ομορφιάς,
τονίζοντας την ακατέργαστη, αυθεντική του μορφή.

Δαχτυλίδια

Χειροποίητα δαχτυλίδια από ασήμι 925, που διακρίνονται για τη μοναδική τους ακατέργαστη, λεία και γυαλιστερή μορφή εμπνευσμένη από την ομορφιά της φύσης. Θα ανακαλύψετε μοναδικά κομμάτια συνοδευόμενα από ημιπολύτιμους λίθους, προσθέτοντας εντυπωσιακό χρώμα και λάμψη. Κάθε δαχτυλίδι έχει σχεδιαστεί με προσοχή στη λεπτομέρεια.

View
handmade earrings silver 925

Σκουλαρίκια

Σε αυτή τη συλλογή, θα ανακαλύψετε χειροποίητα σκουλαρίκια από ασήμι 925. Από κυματιστούς κρίκους και διπλά οβάλ μέχρι γεωμετρικά σχήματα όπως τετράγωνα και τρίγωνα, κάθε σχέδιο αποπνέει φυσική ομορφιά με την ακατέργαστη, λεία και γυαλιστερή υφή του. Θα βρείτε επίσης σκουλαρίκια στολισμένα με ημιπολύτιμους λίθους σε διάφορα χρώματα και σχέδια.
View
 The handmade necklace is made of 925 sterling silver. It features a carved design, and at the end, there is a chain. The surface is polished, giving it a glossy finish

Κολιέ

Σε αυτή τη συλλογή, θα ανακαλύψετε χειροποίητα κολιέ. Κάθε κομμάτι αναδεικνύει μια μοναδική ομορφιά, με διάφορες μη επεξεργασμένες φόρμες που αναδεικνύουν τη φυσική και εκλεπτυσμένη κομψότητα του ασημιού. Η προσθήκη ημιπολύτιμων λίθων σε διαφορετικές αποχρώσεις προσθέτει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στις αλυσίδες, χαρίζοντας λάμψη και ζωντάνια σε κάθε ξεχωριστό κομμάτι. Όλα τα κολιέ είναι κατασκευασμένα από ασήμι 925, προσφέροντας διακοσμητικά κομμάτια που αποπνέουν αυθεντικότητα και προσθέτουν μια διακριτική κομψότητα σε κάθε εμφάνιση

View
Handcrafted minimalistic bracelet with a raw texture, made from sterling silver 925

Βραχιόλια

Σε αυτή τη συλλογή, θα βρείτε χειροποίητα βραχιόλια τόσο για τον καρπό όσο και για τον αστράγαλο, κατασκευασμένα από ασήμι 925. Τα περισσότερα σχέδια έχουν ακατέργαστη υφή, ενώ η επιφάνειά τους είναι λεία και γυαλιστερή.

View